Kategorier
Annonce

Rengøring efter VVS-arbejdet – Billig håndværkerrengøring

Når håndværkere har været på besøg kan der svine noget så forfærdeligt efter besøget. Det er ikke alle håndværkerfirmaer der har rengøring som en del af deres tilbud, nogle tilbyder at du kan tilkøbe det, men i de fleste tilfælde skal du selv stå for den rengøring der når helt til bunds.

Når der er tale om rengøring efter håndværkere er det dog ikke en almindelig rengøring, men derimod en kræver det mere og du kan derfor ikke forvente at alle rengøringsfirmaer kan hjælpe dig og du kan heller ikke forvente den samme lave pris på rengøring. Du skal finde et rengøringsfirma der tilbyder håndværkerrengøring.

Find billig håndværkerrengøring nær dig

Nogle rengøringsvirksomheder har specialiseret sig i håndværkerrengøring bl.a. og har derfor det helt rigtige udstyr til at kunne komme helt til bunds efter et støvet stykke arbejde efterladt af VVS-manden eller hvem du nu har haft på besøg af håndværkere.

Du kan find et professionelt firma der tilbyder håndværkerrengøring her, hvor du også hurtigt kan udregne en pris på selve rengøringen. Der er flere faktorer der spiller ind i den endelige pris, herunder:

  • Hvor beskidt er det efterladt?
  • Antallet af kvadratmeter
  • Om der er tale om flere ensartet rum/boliger f.eks. i forbindelse med nybyg

Du kan altså få et godt tilbud, men prisen er afhængig af ovenstående faktorer.

Hør første din lokale håndværker ad

I nogle tilfælde har din lokale håndværker et samarbejde med et rengøringsfirma og kan derfor give en særligt god pris på håndværkerrengøring. Kontakter du f.eks. en VVS mand i Lyngby kan du altid høre om han kan inkluderer et tilbud på håndværkerrengøring gennem et samarbejde han har.

Det er ikke sikkert at det er tilfældet, men det skader aldrig at spørge og potentielt set er det her du spare mest og får det bedste tilbud på rengøring efter håndværkere.